Het aanbod van Sloworganizing


Sloworganizing heeft als uitgangspunt dat jij zelf je beste organizer bent. Jij kunt bepalen wat je wilt, jij weet wat je hebt en waar je dat het handigst kunt opbergen.

Door het jaar heen vind je bij Sloworganizing programma's en trainingen die je helpen om je opgeruimde leven te bereiken.


De 51 ultieme organizingtips
De beste tips om aan de slag te gaan

Uit mijn ervaring van bijna 12 jaar heb ik de beste tips verzameld in een online programma. Dit is precies wat nog ontbreekt aan je kennis over opruimen, die is wat je nodig hebt om in actie te komen voor je opgeruimde leven. Hier lees je meer over De 51 ultieme organizingtips


Je emotionele lijm loslaten
1-op-1 online programma
Vind je loslaten lastig? Kom je zelf niet verder? Het helpt als je je verhaal aan iemand anders vertelt. Iemand die niet oordeelt en die je op een ander, constructief en productief spoor zet, waardoor je wel in actie komt. Dat krijg je met dit compacte, 1-op-1 online programma. Zo kun je veranderen en echt genieten van ruimte, rust en de tijd om eindelijk dat te doen wat je al zo lang wilt doen. Hier lees je meer over Je emotionele lijm loslaten.


De Reuzensprongdag
1-op-1 coachingsdag
Ben je er helemaal klaar mee om tegen stapels aan te kijken en je onrustig te voelen over wat je allemaal nog moet doen?
Wil je minder spullen, minder verplichtingen en meer overzicht en tijd voor de dingen die je echt belangrijk vindt?

Wil je het al heel lang anders en probeer je het ook steeds weer?
Loop je elke keer vast?

Dan is het tijd voor een frisse blik. Stap even uit de chaos en kijk samen met mij naar je spullen en naar je activiteiten. Dat is de Reuzensprong.

Je hebt een hele dag mijn volle aandacht, 1-op-1. Klik hier voor meer informatie over de Reuzensprongdag


Samen aan de slag
1-op-1 werken bij jou thuis
Gewoon lekker praktisch aanpakken van je stapels. En ondertussen zie je hoe je kunt opruimen en en ontdek je wat je kunt loslaten en hoe je dat doet. Woon je in de driehoek Gouda - Dordrecht - Leiden, dan kom ik bij je langs en kunnen we samen aan het werk in je huis. Hier lees je er meer over 

  

Opgeruimd leven

scheurkalender 2018
Gratis e-book

Gratis e-book Van keuzestress naar keuzevrijheid
 
Voornaam
E-mailadres*
* Als bonus ontvang je de Organizingtips van Sloworganizing
 
dit veld niet invullen s.v.p.De foto bovenaan is een paardenbloem.


De verschillende takjes van de bloem staan voor de keuzes die je hebt: wie wil je zijn? Wat hoort er bij je? Hoe wil je opruimen?

De bloem zelf is een mooi beeld van verandering: van groen, naar knop, naar gele bloem, naar pluizebol.

En dan laat de bloem de pluizen los. Het zijn zaadjes die waaien op de wind. Een symbool van loslaten.