De 51 ultieme organizingtips

De beste tips om aan de slag te gaan
Zonder praktische opruimtipsJe kunt niet meer online meedoen met De 51 ultieme organizingtips. Vanaf het voorjaar van 2018 zijn de tips als boek verkrijgbaar.


Ken je de praktische tips, maar lukt het je niet om opgeruimd te leven?
Doe je enorm je best om meer tijd te krijgen, maar krijg je het niet voor elkaar?
Verlang je echt naar rust en ruimte?

  • Je hebt niet meer praktische tips nodig
  • Je hoeft niet op zoek naar het ultieme systeem
  • Stop met het maken van nog weer een actielijst
  • Het gaat niet om een lege inbox
  • Je hebt geen nieuw plan nodig

Je hebt hele andere dingen nodig om de praktische tips toe te kunnen passen. en daarover vertel ik je alles in het programma De 51 ultieme organizingtips.
Schrijf je in voor De 51 ultieme organizingtips en je ontvangt 51 dagen lang elke dag een tip in je mailbox met een toelichting. Je leert zo wat de tip betekent en waarom die belangrijk is om in actie te komen voor je opgeruimde leven.

Je doet mee met het programma De 51 ultieme organizingtips voor maar € 51,- (€ 1,- per dag).


Waarom je de praktische tips niet toe kunt passen
Als je wilt opruimen, dan lijkt het logisch om te kijken naar hoe je dat doet, om een goed systeem te zoeken, een plan te maken en dan aan de slag te gaan.

Waarschijnlijk heb je dat ook al vaker zo gedaan. En liep je telkens weer vast.
Hield je je systeem niet vol en ruimde je wel wat op, maar was je huis toch niet echt opgeruimd. En het lukte je al helemaal niet om het zo te houden.

Misschien denk je nu dat je het niet kunt, dat een opgeruimd huis voor jou niet is weggelegd. Dat je niet genoeg discipline hebt of eigenlijk te lui om opgeruimd te zijn. Maar dat is allemaal niet de reden dat het je niet lukt.

De echte reden dat het je niet lukt om op te ruimen is dat je het op de verkeerde manier aanpakt.

Je hebt geen discipline nodig, geen plan en geen systeem. Je hebt hele andere dingen nodig: motivatie, een wens, zelfcompassie, pauzes. En nog wat andere dingen die helemaal niets te maken hebben met praktische opruimtips.

Ik zeg niet dat je geen praktische tips nodig hebt, maar wel dat dat niet het enige is dat je nodig hebt. Als je opgeruimd kon worden met alleen praktische tips, dan was je huis allang blinkend, overzichtelijk en precies zoals je wilt.

Wat je nodig hebt, heb ik voor je samengevat in De 51 ultieme organizingtips. En daar zit geen praktische tip bij.


Ik denk namelijk dat je de praktische tips allang kent. Je past ze alleen niet toe. Dat kun je ook niet, omdat er een deel van de informatie ontbreekt. En dat geven deze 51 Ultieme Organizingtips je: de ontbrekende informatie om die praktische kennis toe te passen.


Schrijf je in voor De 51 ultieme organizingtips en je ontvangt 51 dagen lang elke dag een tip in je mailbox met een toelichting. Je leert zo wat de tip betekent en waarom die belangrijk is om in actie te komen voor je opgeruimde leven.Je doet mee met het programma De 51 ultieme organizingtips voor maar € 51,- (€ 1,- per dag).


Misschien heb je het overzicht van de 51 tips al ontvangen? Dan weet je in hoofdlijnen waar het over gaat. Om het echt toe te passen heb je waarschijnlijk nog net iets meer nodig. Er valt namelijk veel over de tips te zeggen: over wat voor soort pauzes je kunt nemen en wat dat oplevert, over hoe je experimenteert en waarom dat belangrijk is, over hoe je je wens vindt en waarom discipline of een systeem niet belangrijk zijn.

Daarom heb ik dit programma gemaakt, zodat je bij elke tip even stil kunt staan en kunt bepalen hoe je die in je leven kunt passen. Een tip lezen is één ding, een tip toepassen is iets anders.

Als je meedoet krijg je daarom elke dag een tip met mijn visie op die tip: waarom ik denk dat die tip belangrijk is en wat je er mee kunt. Zo kun je echt in actie komen voor je opgeruimde leven.

Tot en met 19 augustus 2017 doe je mee met het programma De 51 ultieme organizingtips voor maar € 26,01 (€ 0,51 per dag), daarna betaal je € 51,-.
2 Praktische Bonussen
Als je de 51 Ultieme Tips hebt gekregen, krijg je tot slot als bonus de 7 geheimen van een opgeruimd leven en de 4 stappen naar een opgeruimd leven.

Want aan het einde van dit programma weet je precies waarom je wilt opruimen en wat je wilt doen. Dan ben je helemaal klaar om die praktische tips toe te passen.


De afgelopen 12 jaar heb ik steeds gezien dat het mogelijk is om een opgeruimd leven te bereiken en dat dat het beste gaat door te onderzoeken wat je echt nodig hebt en wat je eigenlijk zoekt onder al die drukte en al je spullen.

Want het is niet zomaar dat je je agenda en je huis zo vol maakt, daar is een reden voor. Als je die reden ontdekt, dan kun je alle praktische tips opeens wel toepassen.

De 51 Ultieme Organizingtips geven je de ontbrekende informatie over opruimen: dat wat je nodig hebt om de praktische tips toe te passen.Je doet mee met het programma De 51 ultieme organizingtips voor maar € 51,- (€ 1,- per dag). 

Nieuw boek:

How to be organized

 Gratis e-book

Gratis e-book Van keuzestress naar keuzevrijheid
 
Voornaam
E-mailadres*
* Als bonus ontvang je de Organizingtips van Sloworganizing
 
dit veld niet invullen s.v.p.De foto bovenaan is een paardenbloem.


De verschillende takjes van de bloem staan voor de keuzes die je hebt: wie wil je zijn? Wat hoort er bij je? Hoe wil je opruimen?

De bloem zelf is een mooi beeld van verandering: van groen, naar knop, naar gele bloem, naar pluizebol.

En dan laat de bloem de pluizen los. Het zijn zaadjes die waaien op de wind. Een symbool van loslaten.