Verlangijstje voor de feestdagen


Wil je de kalender Opgeruimd leven bestellen, maar heb je geen zin in verzendkosten?
Ik geef je een paar suggesties voor boeken die je erbij kunt bestellen of die je gewoon op je verlanglijstje kunt zetten.
Een aantal zijn er nog zeer prettig geprijsd ook.


Kleine filosofie van de digitale onthouding
Hans Schnitzler
Deze filosoof vroeg studenten om een digitale detox te doen. Lees hoe ze dat vonden en wat het ze opleverde. Wil je minder tijd online doorbrengen en meer in de echte wereld? Dan is dit precies wat je nodig hebt.

Zie je het plaatje niet? Klik dan hier voor het boek.

Het lijkt wat tegenstrijdig, maar er is ook een e-book.


Opruimen voor je doodgaat
Margareta Magnusson
De titel is niet enorm aantrekkelijk, maar dit gaat over een onderwerp wat veel mensen bezighoudt. Wil je niet dat je kinderen straks je spullen op moeten ruimen? Wil  je bepaalde zaken voor jezelf houden, ook als je er niet meer bent? Volgens de schrijfster van dit boek, kun je er maar het beste op tijd mee beginnen, dan kun je kalm aan je spullen opruimen en de boel netjes achterlaten.

Klik hier voor het boek, als je het plaatje niet ziet.

En hier vind je het e-book.


Zooikoorts
Hein Zegers

Met Sloworganizing heb ik in de loop van de tijd uitgevonden hoe je het beste opgeruimd kunt leven. Dat is op basis van mijn ervaring. Deze man onderbouwt dat met onderzoek. Bijna dezelfde stappen naar ontspullen en zin in het leven. Een absolute aanrader.

Zie je het plaatje niet? Klik dan hier.

Hier vind je het e-book van Zooikoorts


Grip op je stress
Annemiek Tigchelaar

Deze collega-organizer heeft al haar expertise over stress en werkdruk in dit boek gestopt. Heel veel informatie en oefeningen over werkdruk en stress. Je ontdekt wat je zelf kunt doen en wat voor jou werkt om grip op je stress te krijgen.

Klik hier voor het boek als je het plaatje niet ziet.

Er is (nog) geen e-book beschikbaar.


Ontspullen
James Wallman

Dit is al wat ouder en ik heb het hier al eerder aangeprezen, maar er is nu een budgetversie. En het blijft een aanrader: lees waarom deze trendwatcher denkt dat ontspullen de toekomst heeft.

Klik hier als je het plaatje niet ziet.

Het e-book is ook afgeprijsd.De links op deze pagina zijn zogenaamde 'affiliate-links'. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang van bol als je via één van deze links een boek bestelt. Ik krijg voor elk boek evenveel, dus de boeken die ik hier noem, kan ik ook echt van harte aanbevelen, dat heeft niets te maken met een eventuele vergoeding. De link staat er ook bij om het je makkelijker te maken. Maar je bent natuurlijk op geen enkele manier verplicht om wat dan ook te bestellen. De meeste van deze boeken vind je ook in de bibliotheek.


 

Nieuw boek:

How to be organized

 Gratis e-book

Gratis e-book Van keuzestress naar keuzevrijheid
 
Voornaam
E-mailadres*
* Als bonus ontvang je de Organizingtips van Sloworganizing
 
dit veld niet invullen s.v.p.De foto bovenaan is een paardenbloem.


De verschillende takjes van de bloem staan voor de keuzes die je hebt: wie wil je zijn? Wat hoort er bij je? Hoe wil je opruimen?

De bloem zelf is een mooi beeld van verandering: van groen, naar knop, naar gele bloem, naar pluizebol.

En dan laat de bloem de pluizen los. Het zijn zaadjes die waaien op de wind. Een symbool van loslaten.