Zomeractie Opgeruimd leven

Ontdek deze zomer alles over opgeruimd leven, wat je altijd al wilde weten

Combineer je favoriete onderwerpen en betaal minder


Het afgelopen anderhalf jaar heb ik heel wat bij elkaar geschreven over Opgeruimd leven.

Ik heb dat allemaal nog eens bekeken en mijn vijf favorieten er uit gehaald.
Ook heb ik een bestseller uit het verleden toegevoegd over uitstelgedrag.


Bij elkaar dus zes programma's.

Je kunt die nu allemaal met korting bestellen. En om je keuzestress te beperken, wordt de korting steeds hoger als je meer bestelt.

Bij vier of meer betaal je € 9,- per programma. Je kunt van de korting gebruiik maken tot en met 15 augustus 2019.

Je ultieme kans om alles over opgeruimd leven bij elkaar te krijgen. Of om alsnog dat ene onderwerp te bestellen, wat je destijds hebt laten glippen.

Dit zijn de zes programma's waaruit je kunt kiezen:

1. De luie perfectionist
Als herstellende perfectionist, weet ik waar ik het over heb. Dit is mijn hoogstpersoonlijke verslag van wat perfectionisme eigenlijk is en welke drie tegenwichten je helpen om het te verzachten.

2. Nieuwe start, nieuw verhaal
Lukt loslaten je maar niet? Dan vind je hier de manier die niemand je vertelt. Het gaat niet om de spullen, het gaat om jouw verhaal bij die spullen. Ontdek wat jouw verhaal is en verander je kijk op spullen en op loslaten.

3. Ontspannnen organiseren
Vind je organiseren lastig en schiet je al in de kramp als je er maar aan denkt? Spreek je jezelf regelmatig streng toe, omdat je weer niet hebt gedaan wat je je had voorgenomen? Dat kan anders. Ontspannen is echt niet hetzelfde als niets doen.Ontdek hoe je vanuit ontspanning veel meer bereikt dan uit spanning.

4. Kiezen met je hart
Loslaten en organiseren is niet zozeer het probleem voor jou, keuzes maken wel. Je doet er vaak heel lang over. Soms kies je maar helemaal niet meer en op andere momenten heb je achteraf spijt van je keuzes. Als je gaat kiezen met je hart, dan maak je keuzes waar je achter blijft staan.

5. Vind je genoegbalans
Als je weet wat voor jou genoeg is, dan weet je wat je wel nodig hebt. Dat maakt loslaten makkelijker. Je ontdekt je genoeg door uit te zoeken wat er echt ontbreekt in je leven. Dat gaat niet over spullen, maar over veel fundamenteler zaken.

6. Je uitstelgedrag in kaart
Dit was voorheen de anti-uitstelmaand. Ontdek waarom je precies uitstelt en werk een aantal klussen weg, waar je al lang tegenop ziet.


Elk van deze programma's ontvang je in één keer als pdf in je mailbox. Bestel je meerdere programma's, dan ontvang je meerdere pdf's. Alles wat je bestelt, wordt meteen verstuurd.

Zo krijg je korting
Voor het eerste programma dat je bestelt, betaal je € 15,-.
Koop je twee programma's, dan betaal je € 25,-, dat is dus € 12,50 per programma.
Koop je drie programma's, dan betaal je € 33,-, dat is € 11,- per programma.

Koop je vier of meer programma's, dan betaal je € 9,- per programma.
Voor vier programma's betaal je € 36, voor vijf programma's € 45,- en € 54,- als je ze alle zes bestelt.


De korting geldt alleen als je de bestelling in één keer doet.

Je kunt bestellen door elk van de zes programma's hierboven te selecteren door op de naam te klikken en dan in je bestelling één of meer programma's toe te voegen. Dat doe je door niet op afrekenen te klikken, maar op terug naar de site/verder winkelen. Ga dan weer naar deze pagina (deze blijft open staan, het kan ook via aanbod in het menu) en klik op het volgende programma dat je wilt bestellen. Dit doe je totdat je alle programma's hebt die je wilt. De korting wordt automatisch berekend (soms ontstaat een klein verschil van 1 of 2 cent door de afronding, dit is altijd in jouw voordeel). 

Na 15 augustus 2019 zijn deze programma's definitief niet meer te koop. 
Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.