Sloworganizing Individueel


Ben je er helemaal klaar mee om tegen stapels aan te kijken en je onrustig te voelen over wat je allemaal nog moet doen?

Wil je minder spullen, minder verplichtingen en meer overzicht en tijd voor de dingen die je echt belangrijk vindt?


Slow betekent niet langzaam, maar het juiste tempo. Ben jij er aan toe om een flinke sprong te maken naar je opgeruimde leven?

Ik geloof dat je prima kunt opruimen, maar dat je je laat tegenhouden door het verhaal dat je jezelf vertelt. Tijdens mijn individuele programma's verander je dat verhaal, waardoor je daarna zelf aan de slag kunt.

Ik heb 4 mogelijkheden voor je:Je emotionele lijm loslaten
1-op-1 online programma
Vind je loslaten lastig? Kom je zelf niet verder? Het helpt als je je verhaal aan iemand anders vertelt. Iemand die niet oordeelt en die je op een ander, constructief en productief spoor zet, waardoor je wel in actie komt. Dat krijg je met dit compacte, 1-op-1 online programma. Zo kun je veranderen en echt genieten van ruimte, rust en de tijd om eindelijk dat te doen wat je al zo lang wilt doen. Hier lees je meer over Je emotionele lijm loslaten.De Sloworganizing Reuzensprong
1-op-1 coachingsdag
Je gaat een dag lang aan de slag samen met mij. Even uit je eigen omgeving, zodat je letterlijk en figuurlijk afstand hebt tot al je spullen en je acties. Van dichtbij heb je geen overzicht, maar als je wat verder weg staat zie je beter wat er aan de hand is. Zo kun je helderder kijken.

De Reuzensprong start altijd met een uitgebreid intakegesprek. Zo bepalen we samen waar jouw Reuzensprongdag precies over gaat.

Je wens en je doelen komen aan bod en je ontdekt hoe je je leven kunt vereenvoudigen, door je emotionele lijm los te laten, waardoor je makkelijker spullen loslaat.

Misschien gaat het jou niet zozeer om de spullen, maar wil je meer tijd en energie voor wat je echt belangrijk vindt? Dan focussen we daarop tijdens de dag.
Je krijgt bij de Reuzensprong mijn onverdeelde aandacht, voor jou alleen en daardoor kun je snel veel verder komen.


Wil jij met zevenmijlslaarzen naar meer eenvoud en overzicht? Doe dan de Reuzensprongdag


Een sprong maken in een halve dag
1-op-1 coaching
Vind je het moeilijk om een hele dag vrij te maken of heb je niet zoveel energie? Kies dan voor een halve dag, dan kun je nog steeds een sprong maken. Wel zullen we dan focussen op dat onderwerp dat voor jou het meest belangrijk is en wat jou het meest verder helpt.

Klik hier voor meer informatie over de Sloworganizing Sprong van een halve dagSamen aan de slag
1-op-1 werken bij jou thuis
Soms wil je dat er iemand naast je staat die samen met jou aan de slag gaat. Dat is de ultieme stok achter de deur. Wil je echt even samen een deel van je huis opruimen en concreet je stapels aanpakken? Dan gaan we Samen aan de slag, hier lees je er meer over.  


Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.