Het aanbod van Sloworganizing


De Sloworganizing Zomerschool 2020
Wat als deze bijzondere tijd je juist vooruit kan helpen? Zou het kunnen dat 2020 jouw moment is? Ik denk dat dat kan, dat het mogelijk is om de afgelopen periode om te zetten in iets moois, wat jou vooruit helpt en wat je leven beter maakt. Hoe je dat kunt doen, dat ontdek je tijdens de Zomerschool.


De Reuzensprongdag
1-op-1 coachingsdag
Ben je er helemaal klaar mee om tegen stapels aan te kijken en je onrustig te voelen over wat je allemaal nog moet doen?
Wil je minder spullen, minder verplichtingen en meer overzicht en tijd voor de dingen die je echt belangrijk vindt?

Wil je het al heel lang anders en probeer je het ook steeds weer?
Loop je elke keer vast?

Dan is het tijd voor een frisse blik. Stap even uit de chaos en kijk samen met mij naar je spullen en naar je activiteiten. Dat is de Reuzensprong.

Je hebt een hele dag mijn volle aandacht, 1-op-1. Klik hier voor meer informatie over de Reuzensprongdag


Lezing How to be organized
Datum en locatie in overleg

Wil je meer weten over opgeruimd leven? Wil je positieve inspiratie opdoen? En ontdekken hoe je stapels je kunnen helpen om te ontdekken wat je echt wilt? Zodat ze geen last meer zijn, maar juist een schat vormen? Heb je genoeg van opruimmethodes die je voorschrijven wat je moet doen, maar die je toch niet volhoudt? Dan is How to be organized wat voor jou. Ontdek meer tijdens de lezing. Wil je een lezing organiseren? Hier lees je meer

 

 



 


Ik wil gratis Yvonne's Log ontvangen
dit veld niet invullen s.v.p.