Landelijke LoslaatdagIn 2018 is de Loslaatdag op zaterdag 24 maart.

Je bent vrij om iets te organiseren op die dag, maar je hoeft je dit keer niet in te schrijven.

Ik neem namelijk een jaartje pauze. Er is dus geen ondersteuning van mijn kant, geen persbericht of andere acties.
Het voordeel is dat je ook niet hoeft te betalen om mee te doen.

Je kunt gewoon zelf iets organiseren op of rond die dag.

De site loslaatdag.nl, het Facebook- en het Twitteraccount blijven gewoon actief.

Organiseer je zelf iets? Laat het me weten en ik zet het voor je op de site.

Wel beschikbaar is mijn ondersteunende programma Organiseer je eigen Loslaatdag, speciaal voor die mensen die nog niet eerder zoiets hebben georganiseerd.Heb je nog niet eerder meegedaan met de Loslaatdag, hieronder lees je wat het achterliggende idee is.Wat is de Landelijke Loslaatdag?
De Landelijke Loslaatdag is een dag over loslaten. Letterlijk en figuurlijk loslaten, loslaten van je spullen en loslaten in je hoofd: van ideeën en overtuigingen die je tegenhouden om spullen weg te doen, die eigenlijk je huis uit zouden kunnen.

Dat is de doelstelling van de Loslaatdag: dat zoveel mogelijk mensen spullen loslaten die ze belemmeren om hun opgeruimde leven te leven.

Het is helemaal mooi als de deelnemers niet zomaar spullen loslaten, maar ze daar een goede bestemming voor vinden. Dat kan doordat je de deelnemers informatie geeft  over één of meerdere mogelijkheden om hun spullen een goede bestemming te geven. 


Scheurkalender 2019
 


 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.