Slow-leven

Nieuw jaar, nieuw verhaal


Wil je vaker toekomen aan wat echt belangrijk voor je is?

Vanaf januari 2019 kun je weer meedoen met het volgende onderwerp van Slow-leven: Nieuw jaar, nieuw verhaal.

Je kunt je nu inschrijven:


Ik doe mee met Slow-leven Nieuw jaar, nieuw verhaal


Je vertelt jezelf verhalen over je leven en over hoe je bent. Sommige van die verhalen helpen je, andere houden je juist tegen.

Vind je opruimen lastig? Dan is de kans groot dat je jezelf een verhaal vertelt dat je niet helpt.

Gelukkig kun je je verhaal veranderen. Je maakt namelijk je eigen verhaal en dat betekent dat je kunt kiezen om een ander verhaal te horen en te zien.


Worstel je met opruimen en kun je niet beginnen of hou je het maar niet vol?


Doe dan nu mee met Slow-leven.

Je kunt nu meedoen van januari tot en met maart 2019 voor € 19,50. In die 3 maanden ontdek je wat jouw verhaal is, hoe het je tegenhoudt en hoe je het kunt veranderen in een verhaal dat je juist helpt om op te ruimen.

Omdat het een nieuw jaar is, begin je vers. Maar hoe doe je dat, beginnen? Wat is de magische X-factor die je helpt om echt in actie te komen en te blijven?

Hoe zorg je dat dit een echt opgeruimd jaar wordt? Dat is waar Slow-leven over gaat vanaf januari 2019.


Ik doe mee met Slow-leven Nieuw jaar, nieuw verhaal


Het is vaak lastig om je eigen verhaal te zien. Je bent gewend aan dat verhaal en je denkt dat het de waarheid is.

En dat is het ook, maar het is maar één waarheid, er zijn er meer.

Omdat je eigen verhaal vaak een blinde vlek is, kun je dit keer om meedoen met een VIP-versie van Slow-leven.
Je krijgt dan vier gesprekken van ongeveer een half uur per keer. Die gesprekken zijn via de telefoon of Skype, je hoeft er dus niet voor te reizen.

Je kunt de gesprekken plannnen wanneer je wilt in de drie maanden van Slow-leven.

Voor de VIP-versie zijn 4 plekken beschikbaar. Je doet mee voor € 119,50.


Ik doe mee als VIP met Slow-leven: Nieuw jaar, nieuw verhaal


Slow-leven: op weg naar je opgeruimde leven

Opgeruimd leven is een voortdurend proces. Het gaat niet in één keer, maar stap voor stap. En net als je denkt dat het bijna af is, komt het leven er tussen en verandert er weer iets. Of jij verandert.

Je spullen en je huis weerspiegelen je leven en dat verandert steeds. Soms omdat je daar zelf voor kiest, soms omdat het je overkomt. Daarom ben je altijd op weg naar opgeruimd leven.

Dat is ook de reden dat Slow-leven niet een eenmalig programma is, maar een abonnement. Je schrijft je in voor drie maanden. Daarna kun je zelf bepalen of je verder gaat.

Dat betekent ook dat de informatie steeds verandert. Omdat ik zelf ook verander, net als jij. Omdat ik nieuwe dingen leer en nieuwe inzichten krijg. Via Op weg naar je opgeruimde leven zal ik dat steeds met je delen.

Geen herhalingen dus. Wat ik nu maak, dat maak ik voor nu en komt daarna niet meer terug.

Ik ga wel steeds uit van de bouwstenen van Sloworganizing: Energie, Adempauze, Aandacht, Je wens vinden, Loslaten en Actie.

En de actie zal altijd stap voor stap zijn, loslaten speelt ook daar een rol, je gaat opruimen in je eigen ritme en met weldadige gewoontes.

Dat zijn de principes waar ik mee werk.

Jouw slow-leven

Opgeruimd of Slow-leven zit vooral in jou en niet zozeer in de praktische tips. Ik ben ervan overtuigd dat je die praktische tips al kent. Je kunt ze alleen op dit moment nog niet goed toepassen.

Dat ligt niet aan jou, maar aan de manier waarop je probeert opgeruimd te raken. Praktische tips pakken alleen de buitenkant aan. Je kunt pas opgeruimd leven als je ook de binnenkant aanpakt: je ideeën en gevoelens over spullen.

Daarnaast heb je iets nodig om je aan de gang te houden, dat is je wens. Je hebt een richting nodig, anders weet je niet waar je heen moet en kun je ook niet opruimen.

Soms gaat die verandering ineens heel snel, maar vaker heb je daar wat tijd voor nodig. Om je ideeën over jezelf aan te passen aan je nieuwe gevoel of je nieuwe situatie. Om je omgeving aan te passen aan je nieuwe zelf.

Daarom kun je meereizen wanneer en zolang je wilt.


Je kunt nu meedoen van januari tot en met maart 2019 voor € 19,50. In die 3 maanden ontdek je wat je verhaal is en hoe je dat kunt veranderen naar een verhaal dat je helpt om te beginnen op opgeruimd leven.

Begin het jaar goed en ontdek je nieuwe verhaal:


Ik doe mee met Slow-leven Nieuw jaar, nieuw verhaalOmdat je eigen verhaal vaak een blinde vlek is, kun je dit keer om meedoen met een VIP-versie van Slow-leven.
Je krijgt dan vier gesprekken van ongeveer een half uur per keer. Die gesprekken zijn via de telefoon of Skype, je hoeft er dus niet voor te reizen.

Je kunt de gesprekken plannnen wanneer je wilt in de drie maanden van Slow-leven.

Voor de VIP-versie zijn 4 plekken beschikbaar. Je doet mee voor € 119,50.


Ik doe mee als VIP met Slow-leven: Nieuw jaar, nieuw verhaalAls je lid wordt dan krijg je de beste informatie die ik je op dit moment kan geven. Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wat jij daar mee kunt voor je opgeruimde leven.

Praktisch gezien is dit wat je in elk geval krijgt:

1. Tenminste elke 2 weken een e-mail met nieuwe informatie en opdrachten

2. Maximaal elke week een e-mail met nieuwe informatie en opdrachten

3. Toegang tot de geheime Facebookgroep voor de duur van je abonnement

4. Aan het eind van elk thema een overzicht in pdf-formaat, zodat je alles bij elkaar hebt
De kleine lettertjes
Op je aankoop is de garantieregeling voor internetaankopen van toepassing. Dat betekent dat je 14 dagen bedenktijd hebt na je aankoop. In die periode kun je je aankoop terugdraaien. 


Scheurkalender 2019
 


 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.