De Sloworganizing Zomerschool 2020


Je hebt pas op de plaats gemaakt. Maar wat nu?

Tijd om waarde en betekenis te zien in deze periode.
Tijd om daar actie aan te verbinden.


De afgelopen tijd hebben we allemaal gedwongen stil gestaan. Niet dat er tijd was om na te denken, daarvoor gebeurde er te veel.

Nu het weer wat rustiger lijkt te worden, is het tijd om de balans op te maken.

Natuurlijk is er nog veel onzeker, maar het zou zomaar kunnen dat die onzekerheid nog even blijft. Dan is het goed om te bedenken hoe je jezelf, je gezin en je bedrijf daar weerbaarder tegen kunt maken.

Vooruit kijken is misschien nog lastig, maar wat wel kan is stilstaan bij de afgelopen periode en ontdekken wat je daar van mee wilt nemen en wat niet.

Je kunt nagaan wat je hebt gemist uit je gewone leven en wat je beslist terug wilt, in wat voor vorm dan ook. Er zijn vast ook dingen die je helemaal niet hebt gemist. Wil je die dan wel terug en wat betekent dat?

Overal om je heen hoor je dat deze periode een reset kan zijn. Maar dat is het niet vanzelf. Dat wordt het pas als je daar actief mee bezig gaat.

Daar is de komende periode heel geschikt voor: echt vooruit kijken is nog lastig, maar we zijn de eerste crisis wel doorgekomen.

Daarom introduceer ik de Sloworganizing Zomerschool.

Samen gaan we nadenken over een aantal onderwerpen, zodat je verder kunt. Je ontvangt opdrachten en er zijn drie workshops-op-afstand om ideeën uit te wisselen en verder te komen in je denken en doen.

Zodat je straks in september hoe dan ook helder hebt wat je richting en focus is.


Ik doe mee met de Zomerschool


Hoe het voor mij is
Zelf heb ik bijvoorbeeld (weer) ontdekt dat ik het heel prettig vindt om meerdere dagen achter elkaar thuis te zijn. Maar er zijn ook activiteiten die ik gemist heb, de afgelopen maanden.

Het zal voor mij de kunst zijn om daar een nieuw evenwicht in te vinden. En misschien speelt dat voor jou ook. Ik weet nog niet precies wat dat betekent in de praktijk, maar ik weet wel dat ik daar de komende tijd regelmatig bij stil wil staan.

Bovendien ben ik me er nog meer van bewust geworden dat mijn tijd beperkt is. Ik wil daarom een helder beeld hebben hoe ik die wil doorbrengen.Wat als 2020 jouw moment is?
Je hebt misschien de neiging om snel door te willen en niet meer te denken aan de afgelopen periode. Zo leuk was het allemaal niet.

Sommige mensen zeggen wel dat heel 2020 is uitgesteld, net zoals alle evenementen dit jaar. Maar 2020 is er gewoon. Het is alleen totaal anders dan we verwacht en gehoopt hadden.

Zonde om een heel jaar van je leven af te schrijven. Als je straks weer zoveel mogelijk terug gaat naar hoe het was, dan is dat precies wat er gebeurt, dan is dit jaar zomaar weg.

Ik geloof dat het anders kan. Ik wil dat het anders gaat.

Daarom wil ik er bij stil staan wat deze periode mij en jou heeft gebracht en wat dat betekent voor de toekomst. Hoe we verder leven met onzekerheid en welke bijdrage wij kunnen leveren aan die toekomst.

Zou het kunnen dat dit ons moment is?

Ontdek het samen met mij in de Sloworganizing Zomerschool.


Ik doe mee met de Zomerschool


Voor wie is de Zomerschool?
De Zomerschool is voor iedereen die de afgelopen periode als chaotisch heeft ervaren en daar meer lijn in wil brengen.
  • Heb je het gevoel dat je niet meer weet wat je wilt en welke kant je op wilt?
  • Ben je in totale verwarring over je baan of je onderneming en wil je opnieuw uitvinden wat je wilt of hoe je het wilt?
  • Wil je uitvinden wat deze periode je kan leren, zodat je met meer veerkracht en energie verder kunt?

Dan is de Zomerschool iets voor jou.

Wat is de Zomerschool?
Dit is wat je krijgt in de Sloworganizing Zomerschool:

1. Workshop: Wensen en waarden
Wat wil je nog? Zijn je wensen en waarden veranderd door deze periode? Of is er iets wat je altijd al wilde en dat je nu echt wilt gaan doen?

2. Workshop: Van afleiding naar focus
Je hebt je vast al vaker voorgenomen om iets nieuws te gaan doen en om dingen in je leven te veranderen. Hoe zorg je dat je er echt tijd voor maakt en dat je niet weer wordt opgeslokt door de waan van de dag?

3. Workshop: Van uitstelgedrag naar beginnen
Weten wat je wilt is één ding, maar hoe zorg je dat je het ook gaat doen? Wat kun je realiseren in deze wereld met of zonder beperkingen? Hoe begin je en zorg je dat je ook volhoudt?

4. Workshop: Blijf in actie
Om te zorgen dat je in actie blijft, komen we nog een keer bij elkaar om te bespreken hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en wat je wilt bijstellen. Dit werkt als een stok achter de deur en motiveert je om in beweging te blijven.

5. Feedback op je opdrachten
Voor elke workshop ontvang je één of meerdere opdrachten die je helpen om het onderwerp voor te bereiden. Na afloop van de workshop kun je de opdrachten aanvullen met je nieuwe inzichten.

Je kunt deze opdrachten naar mij en de andere deelnemers mailen en ontvangt daar feedback op.

6. Een plan
Samen vormen de opdrachten van de Zomerschool een plan waar je vanaf september mee verder kunt, zodat je met energie en plezier aan jouw doelen kunt werken.

De workshops zijn digitaal. De eerste drie workshops vinden plaats in juli en augustus 2020. De data bepalen we in overleg. De vierde workshop is in september 2020.


Ik doe mee met de Zomerschool


Wil je meedoen, maar heb je nog vragen? Stuur me gerust een e-mail.


De kleine lettertjes - garantie
Op je aankoop is de garantieregeling voor internetaankopen van toepassing. Dat betekent dat je 14 dagen bedenktijd hebt na je aankoop. In die periode kun je je aankoop terugdraaien, zonder vragen en zonder kosten. Tenzij de training dan al heeft plaatsgevonden of binnen 24 uur zal plaatsvinden. Hier gelden de algemene voorwaarden van Opgeruimd Organizing (waar Sloworganizing onder valt).


 


Ik wil gratis Yvonne's Log ontvangen
dit veld niet invullen s.v.p.