Tijd voor jouw opgeruimde leven

In drie dagen van overload naar overzicht, van stress naar energie


Inschrijven is niet meer mogelijk.

Stap naar de andere kant van de regenboog. Daar ligt geen pot met goud, maar je vindt er rust en ruimte.
Verander je perspectief en je verandert je kijk op je spullen. Zo vind je jouw weg naar opgeruimd leven.  • Ben jij zo iemand die altijd maar doorrent?
  • Die nog harder gaat werken als het druk is?
  • Sterker nog, klinkt dat je logisch in de oren?
  • Omdat er altijd meer te doen is.
  • En dat altijd handiger kan.
  • Omdat je altijd wensen hebt, dingen die nog moeten of die je wilt.
  • Omdat er zoveel leuke dingen zijn in het leven.

Er is één probleem: steeds meer doen in steeds minder tijd zorgt er niet voor dat je het rustiger krijgt. Integendeel, je krijgt het daardoor alleen maar steeds drukker. Er is namelijk altijd meer te doen. Dus ga je steeds harder rennen en heb je steeds vaker het gevoel dat je achterloopt.

Je raakt steeds meer gestrest en er ontstaan steeds meer stapels van dingen die je ook nog moet doen. Steeds als je iets wegwerkt, lijken er wel weer 6 voor terug te komen.

Steeds meer doen en steeds harder rennen, is daarom geen oplossing.
Je hebt iets anders nodig om overzicht te krijgen.

Het is tijd om even stil te staan.

Om te (her)ontdekken wat jij wilt, wat jouw weg is en jouw verlangen.
Het is tijd voor jouw opgeruimde leven.
Dan hoef je niet meer overal achteraan te rennen, maar kun je zelf kiezen wat belangrijk is en wat bij je hoort. Waar je je druk om wilt maken. Waar je tijd aan wilt besteden en wat je laat gaan. Je kunt nee zeggen, als dat nodig is en ja, als je dat echt wilt.

Ontdek jouw opgeruimde leven en de overload aan acties en informatie maakt plaats voor overzicht en rust.


Mijn opgeruimde leven
Heel lang was het ook mijn manier om met de drukte om te gaan: nog harder werken. En als je je werk goed wilt doen (en als perfectionist wil ik dat), dan raak je steeds meer gestrest en raakt je agenda steeds voller.

Maar het leven draait niet om hard werken. Daar word je op zich niet gelukkig van.

Waar je gelukkig van wordt is de dingen doen die voor jou belangrijk zijn. Waar je van geniet en die voor jou betekenis hebben. Dan kun je best hard werken, dat is het punt niet.

Om heel eerlijk te zijn: Sloworganizing heeft de laatste jaren diverse malen aan een zijden draadje gehangen. En nog is het niet altijd makkelijk om genoeg te verdienen als ondernemer. Ik kan er niet altijd goed van leven. Toch geef ik het niet op. Omdat het precies datgene is wat ik wil doen. Omdat ik er blij van wordt, omdat het mijn leven zin geeft.

Ik kies er bewust voor om dit te doen en niet om op een kantoor te zitten, waar ik misschien meer kan verdienen en waar ik bovendien meer zekerheid heb over mijn inkomen.

Maar waar ik een heel groot deel van mezelf niet kwijt kan. Waar ik geen geweldige weekenden kan organiseren, waar ik geen mooie programma’s en kalenders kan schrijven en waar ik geen mensen kan helpen om zich staande te houden in deze wereld (en waar ik nog een heleboel andere dingen niet kan doen, die ik wel belangrijk vindt).

Kortom: als je eenmaal weet wat je wilt, dan heb je daar veel voor over en levert het je nog veel meer op.

Je zult van mij niet horen dat het dan allemaal vanzelf gaat. Uit mijn verhaal blijkt wel dat dat niet zo is. Je moet nog steeds zelf in actie komen en zelf zorgen dat er dingen gebeuren en veranderen. Je bent gedwongen om jezelf steeds te ontwikkelen, om nieuwe dingen te proberen, zodat het wel werkt.

Dat is het mooie en tegelijk ook het irritante: je bent hier helemaal zelf voor verantwoordelijk. Dat betekent dat je het helemaal zelf in de hand hebt, maar ook dat je zelf in actie zult moeten komen.

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Daarom bied ik je dit inspirerende Opgeruimd leven-weekend aan.In je eentje is het namelijk bijna niet te doen om uit te vinden wat voor jou het allerbelangrijkste is. Je draait dan al gauw rond in cirkels en komt niet meer verder. Je hebt feedback nodig. Dat krijg je tijdens het weekend, van mij en van de groep.

Je komt er ook lastig achter als je in je dagelijkse routine blijft. Daarom stap je er uit en neem je even afstand.

Zo kun je vanuit rust naar je leven kijken en het overzicht krijgen waar je zo naar verlangt.


Na dit weekend heb je een kader, een houvast dat je helpt te kiezen voor wat jij wilt. Een houvast waarmee je kunt bepalen wat je wel wilt en ook wat je niet wilt. Je hoeft niet meer alles te doen om bij te blijven, FOMO is verleden tijd. Je kiest vanuit jouw verlangen.

En raak je even de draad kwijt? Dan heb je instrumenten gekregen die je weer terugzetten op je eigen pad. Weet je hoe je even afstand kunt nemen, zodat je weer kunt zien wat voor jou belangrijk is.


Opgeruimd leven

Als je tijd neemt om jouw opgeruimde leven te ontdekken, heb je wel de rust waar je nu zo naar verlangt. Je hoeft niet meer te rennen, maar kiest vanuit je hart. Je kunt opgeruimd leven: dat is met een opgeruimd huis, een opgeruimde agenda, maar ook met energie. Je hoofd is opgeruimd en zit niet meer vol met allerlei dingen die zouden moeten. Je weet wat je wilt en wat voor jou echt belangrijk is. Van daaruit kun je echt opgeruimd leven.
Is iets je nog niet helemaal duidelijk? Lees hier de veelgestelde vragen


Praktische informatie:

Wanneer:
Van vrijdagmiddag 23 maart 2018 tot en met zondagmiddag 25 maart 2018

Waar:
Bed & Breakfast Woldstee in Groningen

Hoeveel:
Ben je één van de eersten om dit weekend te reserveren? Tot en met 24 februari 2018 betaal je slechts € 847,- voor het hele weekend. Daarna wordt de prijs € 997,-.

Het weekend is inclusief ophaalservice vanaf station Groningen of gratis parkeren, alle maaltijden en 2 overnachtingen in een tweepersoonkamer. Het kan zijn dat je een kamer deelt met een andere deelnemer.

Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar voor dit allereerste Opgeruimd leven-weekend van Sloworganizing.


 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.