Maak van je stapels een schatkamer


1-op-1 coaching voor loslaten


Vind je loslaten echt heel lastig?

Raak je een beetje in paniek als je er alleen al aan denkt?

Voel je je overweldigd, zodra je naar je spullen kijkt?

Heb je een bepaalde kast of doos die je op zou willen ruimen, maar waar je steeds weer met een wijde boog omheen loopt?


Dan heb je een verhaal te ontdekken.


Durf jij je spullen recht aan te kijken en het verhaal te ontdekken?


Emotionele lijm
Je hebt op bepaalde spullen sterke emotionele lijm geplakt. Lijm die misschien niet eens direct iets te maken heeft met die spullen zelf.

Het mooie is: je kunt op die manier je opgeruimde leven ontdekken.

De spullen waar je nu omheen loopt, die je nu vermijd, zijn eigenlijk een schatkamer, waar je kunt vinden waar je naar verlangt.

Het is bijna alsof je een magische lamp hebt gevonden die je alles kan vertellen. En je hoeft niet te wrijven, misschien hooguit een beetje afstoffen.

Als je dan je spullen recht aankijkt en onderzoekt welk verhaal je er aan hebt verbonden, dan kun je ontdekken wat je eigenlijk zoekt. Daar heb je dan geen geest uit de lamp voor nodig, maar alleen je eigen geest.


Ik wil de schat in mijn stapels ontdekkenHoe werkt het en wat levert het op?
Je ontdekt het verhaal van je spullen in sessies van 2 uur. Per keer betaal je € 150,-. Je hoeft niet vooraf te beslissen hoeveel sessies je doet, dat beslis je per keer.


Het kan wel lastig zijn om dit in je eentje te ontdekken. Vaak zit je vast in een ander verhaal over opruimen dat niet leuk is, over spullen die je al zo lang niet weg kunt doen.

Misschien heb je ook het verhaal meegekregen dat je nou eenmaal niet kunt opruimen, dat je dat van huis uit hebt meegekregen of dat je het nou eenmaal nooit hebt gekund.

Dan denk je dat het jou nooit zal lukken.

Het valt dan niet mee om een ander verhaal te ontdekken.
En die magische geest kun je ook wel vergeten natuurlijk.

Gelukkig heb je andere mogelijkheden: je kunt samen met mij ontdekken welk verhaal je hebt verknoopt met je spullen. En wat daar achter zit. Zo ontdek je wat je echt nodig hebt. Samen maken we een schatkaart die je vertelt waar jouw schat te vinden is.

Dat zijn geen spullen, maar dat is vrijheid, verbinding, betrokkenheid, wijsheid of een andere belangrijke waarde.

Je ontdekt tijdens de sessie(s) gaandeweg je wens. Als je die weet, dan kun je je echte verlangen gaan leven. Je hoeft het dan niet meer op te sluiten in de spullen, zoals de geest in de lamp zit. Je kunt de geest en ook jouw geest vrij maken en echt opgeruimd leven.

Wat je met de spullen doet, dat ontdek je vanzelf. Omdat de emotionele lading er af is, kun je in vrijheid beslissen wat je met je spullen doet: houden of loslaten.

Je hoeft dan niet meer om je stapels heen te lopen of ze te negeren, omdat je je er ongemakkelijk bij voelt. Je stapels worden een schatkamer om te ontdekken wat je echt wilt.


Wil je van je stapels een schatkamer maken?


Ik wil de schat in mijn stapels ontdekken


Dit is de praktische informatie:

Wat: coachingssessie van 2 uur plus een telefonische intake vooraf

Waar: bij The Hub in Rotterdam

(in overleg is een andere locatie mogelijk,
het kan zijn dat er dan reiskosten bij komen)

Wanneer: in overleg

Hoeveel: € 150,-
De kleine lettertjes - garantie
Op je aankoop is de garantieregeling voor internetaankopen van toepassing. Dat betekent dat je 14 dagen bedenktijd hebt na je aankoop. In die periode kun je je aankoop terugdraaien, zonder vragen en zonder kosten (in dit geval geldt dat natuurlijk alleen als de 1-op1 sessie nog niet heeft plaatsgevonden).


 
Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.