Organizingboeken


Welkom op de pagina met verse besprekingen van organizingboeken. Dit is een tussenstap in de ontwikkeling van de site organizingboeken.nl. Zolang de site nog niet online is, kom je hier terecht via organizingboeken.nl.

Hieronder vind je steeds een aantal recensies van organizingboeken die ik interessant vind. Soms zijn dat boeken die recent zijn verschenen, soms klassiekers die ik steeds weer uit de kast pak.

Ik streef er naar om wekelijks een nieuwe recensie te plaatsen. De besprekingen zullen meestal positief zijn, omdat ik alleen boeken plaats die ik zelf interessant vindt.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van de site? Schrijf je dan in voor Yvonne's Log.

Het boek dat ik het laatst heb toegevoegd vind je steeds bovenaan.
Veel leesplezier.


De kracht van betekenis
Emily Esfahani Smith


Als je gaat organizen, is het fijn als je een doel hebt, iets waar je het voor doet. Dat maakt het makkelijker om in beweging te komen. Ik noem dat je wens vinden, Esfahani Smith noemt het betekenis. Maar hoe doe je dat? Niet iedereen heeft een wens, lang niet iedereen weet van jongs af aan wat zijn of haar passie is. Dat hoeft ook helemaal niet, betekenis zit (ook) in andere dingen. Esfahani Smith geeft je vier manieren om meer betekenis te vinden die iedereen kan toepassen.

Lees hier een langere recensie

Klik op het plaatje als je het boek meteen wilt aanschaffen:


De links op deze pagina zijn zogenaamde 'affiliate-links'. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang van bol als je via één van deze links een boek bestelt. Ik krijg voor elk boek evenveel, dus de boeken die ik hier noem, kan ik ook echt van harte aanbevelen, dat heeft niets te maken met een eventuele vergoeding. De link staat er ook bij om het je makkelijker te maken. Maar je bent natuurlijk op geen enkele manier verplicht om wat dan ook te bestellen.
 


Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.