De Sloworganizing Boekenclub


  • Wil je in 2017 nog iets doen aan je stapels?
  • En wil je dat lekker slow en stap voor stap?
  • Hou je van boeken lezen en daarover praten?
  • Wil je nieuwe dingen leren over je brein, je leven en organiseren?
  • Wil je daar wat langer bij stilstaan, zodat je het ook onthoudt?
  • Wil je er echt iets mee doen, adviezen en tips uitproberen en ontdekken of het bij je past?


Doe dan voor maar € 14,50 een half jaar mee met de Sloworganizing Boekenclub, dat is voor 2 boeken, tot april 2018.


Ja, ik doe mee met de Boekenclub


Waarom het slim is om je nu in te schrijven en vanaf september 2017 mee te doen
Nu is het moment, want het boek Zooikoorts, dat we vanaf september bespreken is helemaal slow. Er zitten zoveel overeenkomsten in de methode, dat ik wel durf te zeggen dat het een wetenschappelijke onderbouwing biedt voor mijn slowmethode.

Overigens is het nog steeds een zeer leesbaar en vlot geschreven boek met handige oefeningen en duidelijke teksten.

Doe daarom nu mee met de Boekenclub.Ja, ik doe mee met de BoekenclubIk lees veel boeken. Ik merk ook dat lezers van mijn Organizingtips veel lezen. Niet alleen over organizing, maar ook over uitstelgedrag, perfectionisme en de werking van het brein. Om maar een paar onderwerpen te noemen.  

Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat er veel te winnen en te leren valt als je wat meer stilstaat bij de informatie die je leest. Je hebt er gewoon veel meer aan als je de dingen die je leest ook toepast, evalueert wat dat voor je betekent en  je acties daarop aanpast.

In de hectiek van alledag heeft iedereen de neiging om keihard door te rennen. Ik ook. En dat is jammer.

Daarom wil ik graag met jou stilstaan bij een aantal boeken dat je kan helpen om opgeruimder te leven, om te doen wat je wilt doen en om je prettiger te voelen.

Dat zijn niet per se boeken over opruimen. De techniek van opruimen is niet ingewikkeld. Wat ingewikkeld is en daarom boeiend, is waarom wij mensen niet doen wat we ons voornemen. Waarom we dingen die we niet erg leuk vinden uitstellen of niet doen, terwijl we wel weten dat we ons beter voelen als we het wel doen. Waarom we ons laten afleiden door e-mail en internet, terwijl we veel beter andere dingen kunnen doen.

Daar wil ik het met jullie over hebben in de Sloworganizing Boekenclub.

En je kunt nu een half jaar meedoen voor maar € 14,50.

Het is ook meteen je laatste kans om mee te doen, want na april 2018 stopt de boekenclub in deze vorm.


Ja, ik doe mee met de BoekenclubWat krijg je voor die 14,50?

1. Bespreking van 2 boeken in 2017 en 2018.
Omdat ik met jou dieper in wil gaan op de boeken, houden we het bij 2 boeken voor het komende halfjaar: elke 3 maanden één boek. Lekker slow. Zo sta je er langer bij stil, kun je er over nadenken, reageren en kun je dingen uitproberen in je eigen leven.

Bovendien heeft iedereen zo tijd genoeg om het boek van het kwartaal te lezen. Ook als je maar weinig tijd hebt. Het eerste boek loopt van september tot en met november 2017. Daarna beginnen we weer in 2018. In december heb je dus lekker vrij.

2. Artikelen over de kwartaalboeken
Je krijgt van mij artikelen over het boek dat we samen lezen. Die artikelen zijn alleen beschikbaar voor de leden van de Sloworganizing boekenclub en verschijnen dus niet op mijn blog. Je  krijgt elke 2 weken een e-mail, telkens in de week dat het eZine niet verschijnt en meestal op donderdag.
Ik deel in de e-mails mijn ideeën, ervaringen en tips met je.

3. Facebookgroep
Je leert het meest van anderen. Daarom is de Facebookgroep van de Boekenclub een belangrijk onderdeel. Daar kun je delen wat jij er van vindt, wat jou opvalt en wat je doet met de informatie uit het boek dat we aan het lezen zijn.

Dit zal een geheime groep zijn. De groep en de berichten van de groep zijn alleen te zien door de leden van de groep.  

Je kunt meedoen aan de boekenclub als je niet op Facebook zit, je ontvangt alle belangrijke informatie via de e-mails. Je mist dan wel de interactie met andere lezers.Je doet een halfjaar mee met de Sloworganizing Boekenclub voor maar € 14,50. Als je nu inschrijft, dan loopt je deelname tot en met eind maart 2018.


Ja, ik doe mee met de Boekenclub


Het nieuwe boek van de Sloworganizing Boekenclub vanaf september 2017 is:

Zooikoorts van Hein Zegers
Een echt organizingboek, maar wel op de slow manier: niet zozeer praktische opruimtips, wel waardevollen en overzichtelijke stappen naar je opgeruimde leven. Klik hier voor meer informatie over het boek


Schrijf je hieronder meteen in voor maar € 14,50.


Ja, ik doe mee met de Boekenclub
 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.