Cadeautip: Vandaag begin ik echt

Door Karen Visser

Het werd hoog tijd dat er een boek verscheen over uitstelgedrag van een Nederlandse auteur. Dat boek is er nu, geschreven door mijn goede collega Karen Visser.

Het heet: Vandaag begin ik echt.

Het staat uiteraard boordevol interessante informatie over uitstelgedrag en vooral ook wat je daaraan kunt doen. Als je je eigen uitstelprofiel kent, kun je stappen zetten om je uitstelgedrag beheersbaar te maken.

Het is een praktisch boek, met oefeningen die ook deels online zijn te vinden. Je koopt dus niet alleen het boek, maar ook nog extra oefeningen. Als je dat wilt natuurlijk.

Het boek is fijn geprijsd en goed te combineren met How to be organized of de scheurkalender Opgeruimd leven als je verzendkosten wilt vermijden.

Het boek verschijnt eind november 2018, maar je kunt het nu al bestellen.


Zie je het plaatje niet? Klik dan op deze link


De links op deze pagina zijn zogenaamde 'affiliate-links'. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang van bol als je via één van deze links een boek bestelt. Ik krijg voor elk boek evenveel, dus de boeken die ik hier noem, kan ik ook echt van harte aanbevelen, dat heeft niets te maken met een eventuele vergoeding. De link staat er ook bij om het je makkelijker te maken. Maar je bent natuurlijk op geen enkele manier verplicht om wat dan ook te bestellen. De meeste van deze boeken vind je ook in de bibliotheek.


 


Scheurkalender 2019
 


 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.