Opgeruimd leven


Scheurkalender 2018

Door Yvonne de Bruin van SloworganizingOok voor 2018 mocht ik weer een scheurkalender maken, de tweede Opgeruimd leven kalender.

Helemaal slow: elke dag een korte tip voor actie, met informatie en inspiratie. En met een heel jaar nieuwe tips. Dit jaar onder meer aandacht voor tips over tijd, prioriteit en focus, maar ook weer veel loslaattips en tips over je doelen.

Verder is de populaire 10-minutenklus terug en bevat de kalender vragen om over na te denken.

Door het jaar heen heb je een cursus slow opruimen. Helemaal stap voor stap, dag voor dag, bladzij voor bladzij.Klik op het plaatje om de kalender te bestellen. Zie je het plaatje niet? Klik dan hier

De kalender is net te dik voor de brievenbus, daarom verkoop ik de kalender niet zelf, de verzendkosten zijn dan te hoog. Als je de kalender via de links op deze pagina bestelt, dan ontvang ik een kleine vergoeding van bol.com. Daarmee doe je mij een plezier. Maar je kunt de kalender ook gewoon in de winkel kopen.
 


Nieuw boek:

How to be organized

 


 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.