Boekentip:
Niets meer aan doen
Christine Carter


Durf los te laten en vind je gelukspunt

Dit is een fijn boek. Met een mooie opsomming van waar het om gaat: je gelukspunt vinden.

Dat doe je niet met één ding, maar door allerlei stappen te zetten. Die op zich allemaal helemaal niet zo spectaculair zijn, maar bij elkaar een veel gelukkiger en meer ontspannen leven opleveren.

Die kleine stappen spreken mij natuurlijk aan. Het boek brengt van je van manieren om rust te nemen, via gewoontes naar je eigen weg zoeken en ergens heel goed in worden.

Dit gaat dus niet letterlijk over spullen loslaten. Dat wordt zelfs niet vaak genoemd. Maar ik denk toch echt dat spullen loslaten veel gemakkelijker wordt als je de tips in dit boek opvolgt.

Als je namelijk doet wat je wilt doen (je eigen weg zoeken en je vaardigheden verbeteren) en als je je dagelijkse dingen op orde hebt met bijvoorbeeld gewoontes, als je voldoende rust neemt, dan voel je je beter en heb je die spullen daar niet meer voor nodig.

Dit benadert loslaten dus van de andere kant: hoe zorg je dat je je mentaal beter voelt, je niet meer druk maakt om de kleine dingen en om wat anderen van je denken. Dan kun je ‘vanzelf’ ook je spullen loslaten.

Als je denkt: loslaten, hoe doe ik dat in vredesnaam? Dan is dit het boek voor jou. Dit geeft een concrete invulling aan het begrip loslaten. Het staat vol met kleine, praktische acties die je helpen met loslaten.

Een echte aanrader voor praktische bezinning (en de pocket kost maar een tientje).

Klik hier om  het boek aan te schaffen

Of klik op het plaatje bovenaan.

Het e-book is nu zelfs duurder dan het papieren boek

 


Nieuw boek:

How to be organized

 


 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.