How to be organized

Een boek van Yvonne de Bruin


Vol trots presenteer ik mijn boek How to be organized.

Het staat vol met meer dan 50 tips over opgeruimd leven.
Je ontdekt alles over de vijf pijlers van Sloworganizing: energie, pauze, aandacht, loslaten en je wens vinden.

Als je opgeruimd wilt leven, dan staat hier alles in wat je nodig hebt.


Ik heb hier echt mijn meest ultieme tips in verwerkt, waarvan ik denk dat je absoluut onmisbaar zijn om je opgeruimde leven te bereiken.

Ik vertel je over het belang van pauze en de verschillende soorten pauzes, hoe je je energie aanvult en waarom dat belangrijk is, je vindt er uitgebreide informatie over je emotionele lijm en je kunt ontdekken welke soort voor jou het meest belangrijk is en ik vertel je waarom een wens belangrijker is dan een doel. En nog veel meer.

En dat voor maar € 8,99.

Klik hier om het boek meteen bij mij te bestellen


(je kunt de verzendkosten instellen onder bezorging, nadat je op afrekenen hebt geklikt)

Je kunt het bij mij bestellen voor € 13,99 inclusief verzendkosten.

En uiteraard kun je How to be organised ook via Bol bestellen, de verzendkosten zijn dan lager. Het boek is ook via de boekhandel verkrijgbaar.


Bijna geen praktische tips
Voor alle duidelijkheid: je vindt in dit boek dus geen praktisch opruimprogramma. De tips gaan over jouw kijk op je spullen en op opgeruimd leven. Aan het einde vind je nog wel mijn 7 geheimen van en opgeruimd leven. Als je je kijk op je spullen hebt veranderd, dan is opruimen veel makkelijker en heb je aan deze 7 basistips genoeg. En waarschijnlijk ken je die ook al, maar kun je ze na lezing van het boek veel beter toepassen.

Boeken met praktische tips zijn er al genoeg, dit boek geeft je de aanvullende tips voor als praktische tips niet voldoende zijn.

 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.