Feest bij Sloworganizing

Om te beginnen wil ik je een opgeruimd 2016 wensen.

Dit jaar is een speciaal jaar voor mij, een feestjaar: mijn bedrijf bestaat vandaag 5 januari, precies 10 jaar. Op deze dag in 2006 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Een beetje verdwaasd liep ik daarna weer naar buiten: ik had een bedrijf. Maar ik was nog geen ondernemer. Dat heb ik de afgelopen jaren geleerd. Met vallen en opstaan, dwars door de crisis, Maar ik ben er nog steeds en dat wil ik met jou vieren.

Later dit jaar, in augustus, word ik 50. Ook al zo’n mijlpaal. Ik heb dit jaar dan ook een heleboel mooie en leuke aanbiedingen voor je, waarin de cijfers 10 en 50 vaak zullen terugkomen.

Als eerste iets wat ik echt voor mijn eigen plezier doe en hopelijk ook voor het jouwe: ik begin de Sloworganizing boekenclub.. Ik hou van boeken en laat me daar graag door inspireren. Waarom zou ik dat niet meteen met je delen? Er zijn zoveel mooie en interessante boeken waar veel uit te leren valt over organizing.

Daarnaast bied ik dit jaar weer Reuzensprongdagen aan. Er zijn er 10 beschikbaar voor maar € 500,- (normaal € 597,50). Als je echt wilt veranderen, dan helpt een Reuzensprongdag je in één keer heel veel verder.

In de loop van het jaar komen er meer leuke dingen. Op 25 januari is de kick-off van de Loslaatdag, waar ik ook weer leuke extra’s bij heb bedacht.

Maar vooral wil ik weer zoveel mogelijk mensen helpen om eenvoudiger te leven. Dat is mijn goede voornemen voor dit jaar. Wat zijn die van jou? En hoe geef je die vorm? Wil je dit jaar je leven meer inrichten zoals je echt wilt? Wil je doen wat echt belangrijk voor je is? Kom dan op 6 februari naar de training Ruimte voor succes.

Ik hoop je bij één van mijn activiteiten te zien.
Met losse groet,

Yvonne
Sloworganizing

PS Wil je me al snel zien? Kom dan aanstaande donderdag 7 januari naar de Open Coffee Drechtsteden, daar geef ik de gratis workshop Vind je focus. Aanmelden kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code