Opruimen in je eigen ritme: Verdoe jij je beste energie online?

slak3Vorige week ging het over het moment dat je de meeste energie hebt. Als je weet wanneer dat is, dan blijft de vraag: wat doe je daarmee?

Begin jij je dag met internetten en e-mail lezen? Dan is de kans groot dat je je beste energie verdoet met online-activiteiten. En dat is zonde, daar heb je namelijk niet heel veel geestkracht voor nodig. Bewaar dat liever tot later op de dag en geef je beste energie aan creatieve acties, zoals schrijven, leren en wat het ook is dat je creëert.

Ik heb zelf ook een sterke impuls om meteen bij het opstarten van de computer mijn mailprogramma en alle social media open te zetten. Maar dat is geen goed idee. Onderdruk die impuls, doe eerst iets anders. Dat is één van de beste manieren om productiever te zijn.

Lees hier meer over opruimen in je eigen ritme

Tot Kerstmis 2014 lees je hier op donderdag een tip om in je eigen ritme op te ruimen: wat heb je daaraan en hoe werkt het?

1 thought on “Opruimen in je eigen ritme: Verdoe jij je beste energie online?

  1. Da’s een heel goeie tip, en o zo moeilijk! Daar komt bij: als ik niet achter m’n PC had gezeten, had ik deze tip niet gelezen…;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code