Papierwinkel loslaten – bakje

20150118_142830_resizedVandaag was het tijd om het bakje uit te mesten dat op mijn kastje staat. Zoals je op de oude foto van het kastje nog net kunt zien, is dat bakje veel te vol.

Eigenlijk hou ik niet van bakjes, precies om die reden: je gooit er van alles in en het komt er bijna nooit van om dat er weer uit te halen. Eigenlijk is het een bakje vol uitgestelde beslissingen. Mijn doel is dus een leeg bakje.

bakjena1Dat is nog niet gelukt. Maar in elk geval is tweederde er uit.

De helft kon bij het oud papier, dat waren dingen die achterhaald waren of artikelen. En bij de vorige actie had ik net besloten dat al die artikelen wel weg konden. Dan ben ik graag consequent en doe ik nu ook weg wat nog lag te wachten op sortering. Scheelt meteen een hoop werk.

Het jammere is dat dit soort acties meestal weer tot nieuw werk leiden. Ik heb nu een stapeltje administratie dat moet worden opgeborgen en een stapeltje overigen dat ook een plek heeft, ik moet het er alleen nog wel even neerleggen. Nou ja, dat is voor een andere dag.

En dan is er natuurlijk nog de reststapel in het bakje. Al bestaat die voor een deel uit blocnotes, die ik bij de hand wil houden. Maar als ik het bakje weg wil doen, dan zal ik op zoek moeten naar een nieuwe locatie voor de schrijfblokken. Iets voor de volgende keer.. Ik hou je op de hoogte.

Je leest meer over Loslaatuitdagingen in Loslaten Magazine

1 thought on “Papierwinkel loslaten – bakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code